Nagy Sándor

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Tiszaföldvár

+36302998844

21-06-30

44 Látták

Bővítsd a gyűjteményed minőségi darabokkal!

Különleges formavilágú, kis méretű, széles csutorájú férfias pipa különlegességek párban.

Peterson pipa Kildare 80S, és Masta Patent standard 810 Széles, enyhén ível fekete akril szopókával, közepes kazánnal, fényesre polírozott felülettel rendelkeznek.
A Peterson Kildare pipa minőségi bruyereből készül, a pipafej felülete barna színű, polírozott és matt megjelenésű. A Kildare típus az évek során nagyon kedvelt pipává vált, minden klasszikus alakban megtalálható, ezüst és fém gyűrűs változatban is létezik. Szopókája lehet P-lip és Fishtail kialakítású is.
A Masta 1900 körül alapított márka. A Parker Hardcastle Limited 1967-ben alakult, a Masta Patent Pipe Company-t is bejegyezte. Ettől kezdve Dunhill / Parker / Hardcastle offshoot volt, elsősorban a skandináv piacon. A márka már nem létezik.
A képeken látható hibátlan patinás állapotban postázom. Csak egyben a 2db eladó, a hirdetés a 2db.-ra együtt vonatkozik.
Peterson pipa: A Peterson pipa Dublinból (Írország) származó tradicionális márka. A Peterson pipagyár 1890-től több pipázást forradalmian megváltoztató újítást vezetett be. Pl ezek egyik eredménye lett, hogy még az utolsó slukk is mindig hűvös és száraz.
A Peterson így azon ritka műhelyek közé tartozik, ahol az elegancia minőséggel is párosul.
Sherlock Holmes is ilyet használt. :)
A Peterson pipa ajándékozáshoz talán az egyik legideálisabb választás.

Egyéb infó: Használt minőségi pipa párban.

Méretek, jellemzők: kb. 13x4cm.

Megosztás


QR code