Nagy Sándor

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Tiszaföldvár

+36302998844

21-10-01

12 Látták
A gyűjteményed legszebb darabja!
Kézi munkával formázott, apró színes üvegkorongok összeolvasztásával készült antik váza.

Mesterien formázott, aprólékosan kidolgozott rendkívül dús mintázatú Muránói váza az 1950-s évekből. Anyagában az üveg falában a fúvott technikának köszönhetően rengeteg légbuborék keletkezett, melynek felületét rengeteg színes üveglapka ráolvasztásával, majd megfolyatással egyedi mintázat kialakításával tették felülmúlhatatlan, és megismételhetetlen dekorációt létrehozva egyedi darabbá. A füleket szintén a még folyékony üveg formálásával és ráolvasztással készítették. Rusztikus felülete, és a fenekén lévő szakítás nyomai a korát, és a kézműves munkát igazolja.
Otthonos hangulatú díszműtárgy. A képeken látható abszolút hibátlan állapot, a korát meghazudtoló megbecsülésről tanúskodik.
Ajánlom gyűjteménybe, kiállítási célra, vagy a lakásod díszeként.
Ajándéknak is kiváló választás.
Egyéb infó: Használt, művészi kézműves dísztárgy

Méretek, jellemzők: kb. 11cm. testszélességű, a fülek nélkül mérve. 23cm. magas.

Fratelli Toso:1854-ben hat testvér - Angelo Toso , Giovanni Toso , Ferdinando Toso , Carlo Toso , Gregorio Toso és Liberato Toso - hozta létre . 1924 -ben csatlakozott hozzájuk Ermanno Toso , aki művészeti vezető lett. A Fratelli Toso cég jól ismert arról, hogy az 1950 -es években és korábban színes murrines és millefiorit használt.

Megosztás


QR code