Nagy Sándor

Jász-Nagykun-Szolnok megye

Tiszaföldvár

+36302998844

23-04-20

7 Látták
Antik elektromos hangszer.
Olasz EKO hangszergyár terméke 1971-ből.
Külalakra tökéletes állapotban van, az összes tartozékával együtt (pedál zsinórok, állvány stb.) Bekapcsoláskor csak búgás hallatszik, billentyű lenyomásra nem, vagy csak nagyon halkan reagál. Hátul a tápkábel csatlakozásának rögzítése meglazult, vagy kitört. Kérem a fentiek tudomásul vételét! Garanciát nem vállalok rá.
Használata nagyon könnyen elsajátítható, akár gyerekek számára is.
A Tiger egy legendás kombinált orgona, melyet 1970 körül épített az EKO olasz orgonaépítő. Az orgona erőteljes 60/70 hangzást kínál Vox Jaguar, Farfisa stb. Stílusában. Az EKO Tigrist gyakran használják ütő orgonaként a színpadon, de olyan jazz zenészekkel is, mint például a Sun Ra. 4 oktávos billentyűzettel rendelkezik. Javítás után használható, vagy gyűjteménybe kiállítható. A beépített erősítőn és a beépített hangszórókon keresztül működtethető, a jack kimenet segítségével külső erősítőkhöz és / vagy további effektusokhoz is csatlakoztatható.
Jó szórakozást nyújt fiatalnak, öregnek egyaránt! Zenekari hangszerként is eredményesen használhatón dramatizáláshoz és ritmushangszerként is. Gyűjteménybe, és ajándék gyanánt is kiváló választás.
Egyéb infó: ritka elektromos billentyűs hangszer.

Méretek, jellemzők: kb. 89 cm. széles - 48,5 cm. mély - 100 cm. magas. Súlya kb 20kg.

Videó megtekintése működés közben: https://www.youtube.com/watch?v=DAUxa3eWgUU

Megosztás


QR code